Home lisuke Taivaalliset lyttyperunat – lisuke tai herkku yksinään

Taivaalliset lyttyperunat – lisuke tai herkku yksinään

by Maailman makuja

Pidätkö sinä perunasta? Entä majoneesista? Kaipaatko aterialle jotakin vähän speciaalimpaa, mutta silti todella yksinkertaista? Tässä sinulle ehdotus; lyttyperunat Heinzin majoneesilla. Suosittelen.

Lyttyperunat Heinz majoneesilla

Nämä lyttyperunat ovat ihania ihan yksinään, mutta sopivat myös lisukkeeksi niin kalalle, lihalle kuin esimerkiksi kasvispihveille. Se, mikä tekee näistä vieläkin herkullisempia, on kastikkeena tarjottava, täyteläinen Heinzin seriously good mayonnaise. Tämä majoneesi on tehty vain parhaista raaka-aineista, kuten vapaan kanan munista ja laadukkaasta öljystä ja se maistuukin aivan kotitekoisen hyvältä. Majoneesissa ei ole keinotekoisia aineita, vain aitoja raaka-aineita, joten makukin on sen mukainen.

Lyttyperunat Heinz majoneesilla
Heinzin Seriously Good Mayonnaise on todella laadukasta ja maistuu kotitekoiselta.

Resepti tähän herkkuun on hyvin yksinkertainen. Laadukkaat raaka-aineet eivät kaipaa kikkailuja. Vain tuoreita suomalaisia perunoita, laadukasta Heinz majoneesia, aitoa oliiviöljyä, tuoreita yrttejä ja suolaa – siinä ainekset onnistuneeseen ateriaan.

Keitä haluamasi määrä perunoita, kypsinä nosta ne keittiöpyyhkeen päälle hetkeksi jäähtymään. Sen jälkeen nosta perunat uunipellille ja lyttää ne haarukkaa apuna käyttäen rikki. Varo painamasta liian kovaa, jottei peruna mene aivan muussiksi. Sen jälkeen lorauta perunoille öljyä, rouhi päälle suolaa ja halutessasi muita mausteita, kuten tuoretta timjamia. Laita perunat uuniin noin 20 minuutiksi, 225 ° C tai kunnes perunat ovat hiukan paahtuneen näköisiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle tuoretta kevätsipulia.
Nauti yhdessä Heinzin majoneesin ja muiden haluamiesi lisukkeiden kanssa. Tämä sopii herkullisuutensa ja yksinkertaisuutensa ansiosta niin arkeen kuin juhlaan!

You may also like

Leave a Comment