Home välipalat Sesongin veriappelsiini-kookossmoothie

Sesongin veriappelsiini-kookossmoothie

by Maailman makuja

Talven herkullisin sesonkihedelmä veriappelsiini yhdistettynä kookoksen täyteläisyyteen tekee tästä smoothiesta tämän hetken herkullisimman välipalan. Tässä smoothiessa kookos on yhdistetty veriappelsiinin kirpeyteen, banaanin pehmeyteen ja mansikoiden makeuteen. Tämä veriappelsiini-kookossmoothie on täydellinen yhdistelmä, joka sopii nautittavaksi niin aamu-, väli- tai iltapalaksi. Ainakin minulle tästä tuli tämän hetken lempparismoothiereseptini, jota aion tehdä niin kauan kuin veriappelsiinien sesonki kestää.

Veriappelsiini
Go-Tanin kookosmaito on luomua ja maistuu taivaalliselta.

Veriappelsiinin sesonki kestää vain hetken aikaa, tammikuusta maaliskuun alkuun, joten nyt niistä kannattaa nauttia täysin siemauksin. Veriappelsiini on ihana vitamiinipommi ja aurinko keskellä talvea. Sesonki, joka piristää synkemmänkin talven keskellä.

Veriappelsiineja kuoriessa on aina vähän arpapeliä, kuinka punainen hedelmä kuoren alta paljastuukaan. Jopa samassa puussa kasvaneiden hedelmien väri saattaa vaihdella, joten todella punainen yksilö on aina lottovoitto. Veriappelsiinit tarvitsevat kasvaakseen viileän talven ja kylmät yöt, mutta myös runsaasti auringon valoa ja lämpöä. Suuret lämpötilan vaihtelut ovat värin muodostumisen kannalta oleellinen asia.

Kookosmaito sopii smoothien pohjaksi mitä parhaiten, tuoden kermaista ja trooppista makua. Go-Tanin kookosmaito on luomutuote, ja maito maistuu ihanan täyteläiseltä. Go-Tanin tuotteet ovat kaikki todella laadukkaita ja kyseessä on perheyritys, joka todella panostaa tuotteisiinsa. Heidän sloganinsa kuuluukin ”Not a food brand you’re used to, but a food-loving family from Asia.” Näiden tuotteiden ilosanomaa levittää mielellään. Suosittelen kokeilemaan!

Veriappelsiini
Veriappelsiinit ovat kuin pieniä aurinkoja talven keskellä!

Veriappelsiini-kookossmoothie

2 annosta

  • 1 prk Go-Tan luomu kookosmaitoa (250ml)
  • 3 veriappelsiinia
  • 2 banaania
  • 2 dl pakastemansikoita
  • koristeluun kookoshiutaleita, pähkinöitä, marjoja…

Surauta kaikki ainekset tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Itse käytän smoothieissa aina pakastettua banaania, joka tekee smoothiesta kylmemmän ja raikkaamman.

Nauti sellaisenaan tai tee smoothiebowl, jonka voit koristella esim. pähkinöillä, marjoilla, kookoshiutaleilla ja veriappelsiinilla. Nam!

You may also like

Leave a Comment