Riku mäkelä wolt

Riku Mäkelä – Chief Operating Officer – Wolt – LinkedIn

Riku Mäkelä · COO @ Wolt, we’re hiring! · Report · Report · Activity · Experience · Education · Languages · More activity by Riku.

Riku Mäkelä (@RikMakela) / Twitter

I’m extremely happy to share that we’ve closed the transaction between DoorDash & Wolt, and now get to work together as one team.

Woltin johdon tulot – Miki Kuuselle yli 2 miljoonaa – Iltalehti

10.11.2021 — Riku Mäkelä ja Marianne Vikkula ovat olleet Slushin toimitusjohtajia. Mäkelä ja Vikkula istuvat yhä Slushin hallituksessa. Woltin vastuuhenkilöt …

Riku Mäkelä – Chief Operating Officer @ Wolt – Crunchbase

Riku Mäkelä – Chief Operating Officer @ Wolt – Crunchbase Person Profile

Riku Mäkelä is the Chief Operating Officer at Wolt . Additionally, Riku Mäkelä has had 1 past job as the Central Operations at …

Riku Mäkelä is a COO at Wolt. He Attended Aalto University.

Miki Kuusi on aina osannut pelata peliä Piilaakson tasolla ja …

Miki Kuusi on aina osannut pelata peliä Piilaakson tasolla ja näyttänyt epäilijöille, että riman voi laittaa ylös – HS Visio | HS.fi

11.11.2021 — Woltin operatiivinen johtaja Riku Mäkelä (vas.) … Yrityskaupan yhteydessä Wolt lupaa, että tuotekehitys ja kotipaikka säilyvät Suomessa ja …

Suomessa moni on epäillyt tappiollista kasvuyritystä ja suhtautuu startup-pöhinään kyynisesti. Miki Kuusi on aina toteuttanut sen mitä lupaa, ja näyttänyt miten Suomessa voi luoda miljardiyhtiön.

Riku Mäkelä Email – Chief Operating Officer @ Wolt

Riku Mäkelä email address & phone number | Wolt Chief Operating Officer contact information – RocketReach

Get Riku Mäkelä’s email address (r******@wolt.com) and phone number () at RocketReach. Get 5 free searches.

Riku Mäkelä – COO at Wolt – The Org

Riku Mäkelä – COO at Wolt | The Org

Riku Mäkelä is the COO of Wolt, a Finnish startup that allows users to order food from restaurants through a mobile app.

Woltin perustajat eivät itse laittaneet penniäkään firmaansa ja …

Analyysi: Woltin perustajat eivät itse laittaneet penniäkään firmaansa ja rikastuivat satumaisesti – yhtiön oli tarkoituskin tehdä tappiota

11.11.2021 — Suomalainen ruokalähettiyhtiö Wolt myytiin seitsemällä miljardilla eurolla … Mika Matikainen, Elias Aalto, Pii Ketvel ja Riku Mäkelä.

Sijoittajat vaativat maksimaalista kasvua. Sellainen riskinotto olisi inhimillisesti raskasta, jos vakuutena olisi oma ja vanhempien asunto, kirjoittaa taloustoimittaja Juha-Matti Mäntylä.

Slushin entisen toimitusjohtajan neuvot kansainvälistyvälle …

Slushin entisen toimitusjohtajan neuvot kansainvälistyvälle yritykselle – Businessopas

27.11.2017 — Riku Mäkelä on Slushin entinen toimitusjohtaja ja Woltin kansainvälisen … Kun Wolt laajeni Ruotsiin, oli sillä käytössään hyvä teknologia.

Mitä opittavaa kansainvälistyvillä yrityksillä on Slushin entisen toimitusjohtajan ja Woltin kansainvälisen operaation kehittämisen johtajan kokemuksista?

Keywords: riku mäkelä wolt