Home grillaus Hampurilaiset grillissä Heinz kastikkeilla

Hampurilaiset grillissä Heinz kastikkeilla

by Maailman makuja
Hampurilaiset Heinzin majoneesilla ja ketsupilla.

Grillaus on selvä kesän merkki, ja nyt jos koskaan on aika kaivaa grillit esiin ja aloittaa grillikausi. Ruoka maistuu yleensä paremmalta ulkona syötynä, joten tästä lähtien kaikki mahdolliset ruokailut ulkona terassilla, grillikatoksessa, luonnossa nuotion äärellä tai piknikillä pitää käyttää hyväksi. Nyt on aika nauttia, ja mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa viikonloppu (ja kesäkausi!) kuin tehdä itse hampurilaisia – mahdollisuuksien mukaan grillissä. Hampurilaiset maistuvat nimittäin täydellisiltä grillissä valmistettuna. Ulkona yleensäkin kaikki maistuu paremmalta, ja grillin kautta maku paranee entisestään, tuoden oman savuisan elementtinsä ruokaan. Vielä kun hampurilaisiin yhdistää täyteläisen Heinz majoneesin ja muut grillikastikkeet – makuelämys on taattu.

Hampurilaiset maistuvat täydelliseltä ulkona.
Hampurilaiset kuuluvat kesään.

Valitsetko usein ravintolassa hampurilaisaterian? Mitäpä jos kokeilisit tänä kesänä tehdä itse täydellisiä hampurilaisia grillissä. Voit kokeilla täyttää hampurilaiset eri kerroilla eri täytteillä, ja kesän lopulla leikkimielisesti palkita parhaan makuelämyksen antaneen hampurilaisen. Variaatioita on varmasti useita, ja erilaisilla kastikkeilla ja muilla täytteillä saat luotua aina uusia makuvariantteja. Grilliruokaan ei tarvitse tänä kesänä kyllästyä, erilaiset hampurilaiset pitävät siitä huolen.

Heinz majoneesi on kuten todettua, täyteläisen kermaista ja valmistettu vain parhaista raaka-aineista, kuten vapaan kanan munista ja laadukkaasta öljystä. Aidot raaka-aineet maistuvat ja tekevät tästä majoneesista laatutietoisen valinnan.
Burgerit se nostaa aivan uudelle levelille.
Hampurilaisen voi maustaa myös Heinzin burger sauce hampurilaiskastikkeella, jos tykkää enemmän maustetuista majoneeseista. Tai voi valita molemmat, hampurilaisia tehdessä ei kannata kitsastella.

Kesällä grillaus on monien suosikki ruoanlaittotapa, mutta jos et omista omaa pihaa tai mökkiä, jossa voisit grillata, niin ei hätää. Hampurilaiset onnistuvat hyvin myös kotikeittiössä, jossa pihvit voi paistaa niin uunissa kuin paistinpannulla. Burgerit voi myös hyvin pakata mukaan piknikkoriin, jos haluaa nauttia lämpimistä kesäilloista ulkona herkutellen. Tässä tapauksessa itse valitsen ranskalaisten sijaan sipsit, jotka kulkevat kätevästi omassa pussissaan, ja jotka eivät nahistu niin kuin kylmät ranskalaiset tekevät. Mutta makunsa kullakin, hampurilaisten lisukkeeksi voisi tehdä vaikka herkullisen coleslawn tai raikkaita kasvistikkuja. Kunhan muistaa hyvät kastikkeet, ei voi mennä vikaan.

Hampurilaiset Heinzin majoneeseilla ja ketsupilla
Mehevät grillihampurilaiset maistuvat täydelliseltä lämpimänä kesäpäivänä.

Hampurilaiset Heinz kastikkeilla

  • hampurilaissämpylät, joko kaupasta valmiit tai itse tehdyt
  • hampurilaispihvejä – joko jauhelihapihvejä tai kasvispihvejä, oman mieltymyksen mukaan
  • hyvää juustoa, esim. cheddar
  • Heinz ketsuppia
  • Heinz Seriously Good majoneesia
  • tomaattia
  • suolakurkkua
  • salaattia
  • lisukkeeksi niin ranskalaisia, sipsejä, coleslaw’ta…

Valmista hampurilaispihvit ja paista ne grillissä. Lisää paiston loppuvaiheessa pihvien päälle juustosiivut, jotta ne ehtivät hetken lämmetä ja vähän sulaa. Lämmitä myös hampurilassämpylät grillissä – sivele leikkauspinnoille öljyä, jotta ne eivät tartu kiinni.
Täytä hampurilainen mielitäytteilläsi, mutta muista hyvät kastikkeet. Nauti täydellisestä hampurilaisesta. Onneksi kesä on vasta aluillaan!

You may also like

Leave a Comment