Coffee house mylly

Coffee House – Kauppakeskus Mylly

Mylly – Coffee House

Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille.

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Coffee House Mylly, Raisio | Raflaamo.fi

Coffee House Mylly sijaitsee Myllyn kauppakeskuksen keskellä, ensimmäisessä kerroksessa. Tule aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea.

Coffee House Mylly | Raflaamo.fi

Odotetut kausiherkut nyt Coffee Housesta, Pressosta ja Bacaro Doppiosta! Nauti talvipäivän piristykseksi makoisa laskiaispulla tai täyteläinen runebergintorttu.

Coffee House Mylly in located in the Heart of Mall Mylly. Morning, noon or night- any time is the right time.

Coffee House Mylly, Raisio – Etusivu | Facebook

Kupillinen höyryävän kuumaa suosikkikahviasi virkistää ja herättää uuteen aamuun. Runsaat ja herkulliset bagelit, croissantit ja focacciat antavat energiaa …

Coffee House Mylly kotiinkuljetettuna kaupungissa Raisio

Viihtyisä kahvila Myllyn 1. kerroksessa ☕ Avoinna: Ma-Pe 9-21. La 9-19. Su 10-19. Paljon enemmän kuin kahvia! #coffeehousemylly · #kauppakeskusmylly.

Coffee House, Mylly, Raisio: Arvostelut | Eat.fi

eat.fi

Coffee House Mylly, Raisio. Avoinna tänään. 09:00 – 21:00. 13.2.2023 – 19.2.2023. ma. 09:00 – 21:00. ti. 09:00 – 21:00. ke. 09:00 – 21:00. to. 09:00 – 21:00.

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Coffee House Mylly (@coffeehousemylly) • Instagram photos …

Coffee House Mylly. Hymy huulillesi tuoreella kahvilla, croisanteilla ja bageleilla. Osoite. Myllynkatu 1019, 21280 Raisio, Suomi.

Coffee House Mylly, Raisio – S-kanava

Etsitkö yrityksen Coffee House Mylly, Raisio tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Raisio. Yritys toimii toimialalla Kahvila.

Coffee House Mylly – Ruokaliikkuu.fi

Coffee House Mylly, Raisio – Raisio – Kahvila – fonecta.fi

Etsitkö yrityksen Coffee House Mylly, Raisio tarkempia tietoja. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Raisio. Yritys toimii toimialalla Kahvila.

Keywords: coffee house mylly, mylly coffee house